23 reacties

 1. It was a real joy to spend 4 days at Livingstone BNB. Jon & Ria, the couple who run it add such a warm personal touch. They make the guests feel very welcome and at home. Our family enjoyed several meaningful conversations with them during breakfast and at other times. My family would like to stay there again, if we have the opportunity in the future. Thank you Jon and Ria.

 2. We had a nice very nice stay at Ria and Jan´s place . Our appartment was always clean, cosy and homee with beautiful view over the blooming trees in coming spring time. Our little son also loved it and we had all extra needed stuff for him such as baby-bed, stool and even breakfast was adapt to him. And he definately loved hens and their tasty eggs 🙂 Thank you Ria and Jan for your hospitality !

 3. We spent an outstanding week, with such a-lovely hospitable couple Ria and Jon.
  House is cosy and clean, with a great breakfast every-morning,
  Enjoyed the time of fellowship with an authentic remarkable dutch family.
  We recommend this guest house for whoever is looking for a place to stay around Gouda.

 4. “We hebben het erg fijn gehad bij Jon en Ria. Heel fijn dat we fietsen mochten gebruiken. Fijne ontvangst, het ontbijt goed verzorgd. Gezellig om af en toe een praatje te maken, ook fijn dat we alle vrijheid hadden en helemaal ons eigen gang konden gaan. Een fijne meerwaarde is dat de winst naar hele mooie goede doelen gaat.”

 5. Afgelopen weekend, genoten van ons verblijf bij Ria en Jon!
  Een heerlijk ruime slaapkamer met aparte zitkamer en privé badkamer.
  Je bent zo in het prachtig centrum van Gouda, de Reeuwijkse plassen,
  Schoonhoven, en in de natuur. De weidsheid geeft je het gevoel er echt
  uit te zijn.
  Het verblijf in de B&B met het heerlijke ontbijt, maakt het geheel compleet!
  Wij komen volgend jaar terug, er is nog genoeg te zien in de omgeving.
  Groetjes, Kees en Mariska

 6. Rustige omgeving en gezellige loft om te relaxen na onze wandelingen, leuke gastvrouw en gastheer, super ontbijt en Gouda op loopafstand. Wij hebben genoten van ons verblijf. 🙂

 7. Lieve John en Ria,
  Wat heb ik met mijn zoon Bram een leuk weekeind gehad bij jullie in de B&B.
  Super gezellige bovenverdieping met alles aanwezig. We werden verwend met een heerlijk ontbijt en als er iets was konden we het altijd vragen. Bedankt voor jullie gastvrijheid, zorg en de liefde waarmee jullie dit doen.
  liefs mariella en Bram

 8. Lieve Jon en Ria,
  Eindelijk lossen we onze belofte in: overnachten in jullie B&B. Na eerst de plannen gehoord te hebben, toen het super mooie resultaat te zien en daarna de veranderingen om het nóg mooier te maken; de verhalen over hoe het loopt en over de kippen en de eieren, hebben we het dan toch aan de lijve ondervonden: BnB Livingstone is tip top: alles d’r op en d’r aan en doorspekt met zorg en liefde. Dank God voor deze plek en bovenal voor deze lieve, dierbare vrienden die zich laten gebruiken als echte Livingstone: levende stenen. Een stukje Koninkrijk dat zich baanbreekt hier!
  Liefs,
  Ed en Philo
  P.S. leuke placemats!

 9. Via ” Vrienden op de fiets” hebben wij twee nachten geboekt.
  Ria en Jon bedankt voor de vriendelijke ontvangst en de goede zorgen.
  Het was prachtig fietsen langs al die watergangen met de mooie en talrijke watervogels.
  Ook de vele (water) molens horen bij deze natuur. Mooi om te zien.
  Wij hebben genoten van ons verblijf. Misschien tot weerziens.

  Hanneke en Jan de Koning.

 10. Na een mooie fietstocht van Udenhout naar Gouda vonden we een rustig plekje in Gouda om te logeren. Een warm welkom , een heerlijke douche , goede bedden en lekker ontbijt met een vers eitje, wat wil je nog meer! Nog even op de fiets naar de mooie stad Gouda met wat goede tips van Jon en Ria en wat bijzonder is dat een bedrag geschonken wordt aan een goed doel in Ghana, super! Nogmaals dank

 11. Na een mooie fietstocht werden we hartelijk ontvangen door Jon en Ria. We hadden een heel appartement tot onze beschikking waar we heerlijk konden uitrusten. Hele fijne bedden en slapend geef je ook nog aan een goed doel.
  Dank jullie wel,
  Claartje en Hans uit Bergen NH

 12. Wir waren mit den Fahrrädern unterwegs und haben hier sehr gut geschlafen. Am besten war das liebevoll zubereitete Frühstück im Garten mit den frischen Eiern von den eigenen Hühnern.
  Auch das schöne Zentrum von Gouda ist nicht weit entfernt. Vielen Dank für die freundliche Aufnahme !

 13. Na een dag wandelen, (Pelgrimspad) belandden we bij de BnB van Jon en Ria.
  En dat was een prima keuze!! We hadden een overnachting geboekt via “Vrienden op de fiets” en dan is het altijd weer spannend….. waar komen we terecht?
  De zolderverdieping was omgebouwd tot een waar appartement met goede bedden, douche, toilet etc.
  We werden door Ria uiterst vriendelijk ontvangen en het ontbijt was goed verzorgd.
  Dank voor de gastvrijheid Jon en Ria en wie weet…….tot een volgende keer!

 14. We had a great time in B&B. Lovely hosts and very relaxing environment with clean and comfortable rooms. Breakfast was good with fresh eggs straight out of the hen-coop 😀
  It is only few moments from Gouda so you can explore this nice town. We like how earnings go to noble cause.

 15. Een aanrader, dit adres als je via Vrienden van de Fiets ergens wilt overnachten . Gouda is een prachtige stad.
  Ik heb de stadsroute gelopen, mooi historisch centrum en grachten met prachtige huizen . De vlg. dag een fietstocht van 42 km. naar Schoonhoven naar Oudewater en terug naar Gouda. Heel fijn als je alleen bent en je kunt je verhaal kwijt als je “thuis; komt , want Jon en Ria hebben een luisterend oor . Zodoende ben ik nog een dag langer gebleven en ben om de Reeuwijkse Plassen gefietst . Daar zie je prachtige huizen met mooie tuinen en je fietst door een afwisselend natuurgebied . Ik heb geweldige dagen gehad , een prima bed en uitgebreid ontbijt bij gezellige mensen die ook nog een goed doel steunen . Voor herhaling vatbaar !

 16. Na een lange dag fietsen kwamen we aan bij de B&B Livingstone. De ontvangst was hartelijk en bij een kopje koffie kregen we veel nuttige informatie over o.a de snelste weg naar het centrum en waar de beste restaurants te vinden waren. De kamer was prima en wij hebben super geslapen op de heerlijke bedden. Het ontbijt, met eieren van eigen kippen, was eveneens prima. Jon & Ria hartelijk bedankt voor de gastvrijheid !

 17. Deze warmhartige mensen kennen we reeds enkele jaren. Door hun gastvrijheid heb je een gevoel van thuiskomen. De bovenverdieping voor de gasten is super mooi ingericht. We hebben van een heerlijke nachtrust kunnen genieten. In de morgen, een verrukkelijk ontbijt met verse scharreleieren. Wat wil moet een mens nog meer hebben. Maar het allerfijnste vonden we hun steun aan goede doelen met de winst van dit prachtig stekje. Dank je wel we hebben ervan genoten.

 18. Wij hebben genoten van een fijn verblijf in deze B&B bij deze gastvrije mensen die het je naar de zin willen maken. We hebben heerlijk geslapen op prima matrassen en lekker ontbeten. Aan alles is gedacht, dus wij grepen nergens op mis. Fijn is ook de uitgebreide informatie over bezienswaardigheden in Gouda, tips over restaurants en leuke fietsroutes. Fietsen kun je bij Jon en Ria ook huren. Het was in één woord: TOP!
  Voor herhaling vatbaar!

 19. Een fijn gastadres, alles netjes verzorgd en fijne flexibele en ongecompliceerde mensen.
  Kortom, alles wat wij zoeken bij een gastadres is aanwezig bij Jon en Ria!

 20. What a perfect place to stay: a comfortable room, lovely company, delicious breakfast and all in the lovely town of Gouda. A great location to discover the town and the beautiful surrounding area. Bed and Breakfast Livingstone is all you would hope for and with the money going to such a worthy cause! Dank u wel.

 21. We hadden maar een nacht nodig om te overbruggen en vonden een slaapplek bij Jon & Ria Dam.
  Prima plek, goede bedden, goed verzorgd. Kortom: tevreden gasten. Bovendien gaat de winst naar een heel goed doel, en dat steunen we graag!

 22. Omdat we een driedaagse cursus hadden in Gouda zochten we een slaapplek in Gouda en vonden die bij Jon en Ria. We hadden de hele zolderverdieping tot onze beschikking met een slaapkamer met fijne bedden, een fijne douche en een apart zitkamertje waar het heerlijke ontbijt geserveerd werd. Jon ging zelfs speciaal voor ons in de vroege ochtend naar de bakker om speltbrood te halen. Via een verassend mooie route loop je in 20 minuten naar het centrum. Jon en Ria, bedankt voor jullie gastvrijheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *